Event

DEELCONGRES

11 april 2017: IoT on the Edge - Smart Industry

OP 11 APRIL 2017 OM 12:00 – 16:00 uur
LOCATIE RITTAL, REEUWIJK

In het kader van de congresreeks ‘IoT on the Edge’, met een groot kenniscongres dat op 1 december 2016 plaatsvond, organiseert Rittal deelcongressen die specifieker ingaan op bepaalde thema’s. 

Op 11 april kunnen geïnteresseerden terecht in het Technologie- en Trainingscentrum in Reeuwijk voor meer informatie over de Smart Industry en de impact van IT-ontwikkelingen, zoals IoT en big data. Neem snel een kijkje op expert.rittal.nl om u te kunnen registreren voor dit unieke deelcongres!

Kennisoverdracht

Met de ‘IoT on the Edge’-reeks speelt Rittal maximaal in op trends, ontwikkelingen en vragen uit de markt. Door speciale seminars en deelcongressen te organiseren in een unieke serie, gaat het bedrijf de dialoog aan met klanten en andere geïnteresseerden over thema’s zoals Internet of Things (IoT) en de impact daarvan op de hardware-infrastructuur.

“We kiezen er bewust voor een actieve en faciliterende rol te spelen door deze deelcongressen te organiseren. Het doel van de middag is niet commercieel van aard, maar gericht op kennisoverdracht”, aldus André Hiddink.

Deelcongres Smart Industry

cloud iot algemeen

  • Kosten deelname: geen
  • Ontvangst met lunch

Registratie is gesloten. Stel uw vraag hier.

2017 © Rittal B.V.